Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Νερό: Το μεγάλο μυστήριο


Βλέποντας  το βίντεο για το μεγάλο μυστήριο του νερού εδώ μου αποκαλύφθηκαν πολλά μυστικά του νερού. Μυστικά, και γνώσεις ειδικές, που θα ήταν αδύνατο να αποκτηθούν χωρίς έρευνες, εξειδικευμένες , και μάλιστα σε πολλά πεδία.

Είναι εντυπωσιακή όχι μόνο η έκταση και ο όγκος που το νερό καταλαμβάνει  στο σώμα μας, όσο και στην επίδραση που αυτό έχει στη ζωή μας, γενικότερα. Είναι εκπληκτικός ο ρόλος του στην επικοινωνία μεταξύ μας, ακόμη και τη συναισθηματική και τη διανοητική, αλλά και στην επικοινωνία μας, με όλο τον άλλο κόσμο (δηλ. όλους τους ανθρώπους)  και τη φύση.

 

Είναι αξιοπρόσεκτη η επίδρασή του στην αρμονία της φύσης μέσω της ανθρώπινης ενέργειας που μεταφέρει, όσο και στην αποδιοργάνωση των σχέσεων των ανθρώπων και του σύμπαντος.

Πολλοί ειδικοί επιστήμονες, από κάθε πεδίο του επιστητού, ακόμη και εκπρόσωποι δογμάτων και θρησκευτικών αντιλήψεων, μιλούν γι' αυτό.

Πιστεύω πως το αντικείμενο αυτής της έρευνας θα έπρεπε να διδαχθεί στα παιδιά. Τους αυριανούς διαχειριστές της πολιτικής και οικονομικής ζωής, τους δημιουργούς του επόμενου επιπέδου πολιτισμού και της πανανθρώπινης ανάγκης για μια ζωή εν ειρήνη και συνεργασία.

Δείτε το, διαδώστε το. Μας συμφέρει και μας εξυπηρετεί όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου