Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς


Image result for εικόνες φίλης 


Διαβάζω στον ηλεκτρονικό τύπο πως ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας. Και μάλιστα με ένα πρωτοφανές κατόρθωμα: σε ένα σχέδιο νόμου με 46 άρθρα να στριμωχτούν 25 τροπολογίες, οι περισσότερες όχι μόνο εκπρόθεσμες και άσχετες, αλλά και με σκανδαλώδεις συνέπειες!

Ύστερα από αυτά, είναι προφανές ότι το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς εντοπίζεται στο ότι επειδή μέχρι σήμερα δεν είχε αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας, γι' αυτόν τον λόγο δεν είχε μέχρι σήμερα την ευκαιρία να χορηγήσει με νόμο στον εαυτό της την ανεξέλεγκτη κατάχρηση κάθε εξουσίας.

Σήμερα όμως, που η αριστερά, έχει την πολιτική εξουσία, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό για νεποτισμό, ή για οποιαδήποτε άλλη κατάχρηση.

Ως γνωστόν η εξουσία διαφθείρει, και η επί μακρόν άσκηση της εξουσίας διαφθείρει πολύ. Συνεπώς, η αριστερά κινδυνεύει, και κινδυνεύει σοβαρά να χάσει εντελώς "το ηθικό της πλεονέκτημα"!

Κι ύστερα τί θα γενούμε χωρίς την ακεραιότητα της αριστεράς;

Σημείωση:
Παντως, ήταν πολύ διακριτική και ταυτόχρονα εξυπηρετική η απεργία των δημοσιογράφων! Να ζήσουν οι αγωνιστές δημοσιογράφοι μας, και τα ΜΜΕ, που μας προστατεύουν από την παρα...πανίσια πληροφόρησή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου