Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. Οι Γερμανικές θηριωδίες: Τότε κι τώρα.


Image result for εικόνες ολοκαυτώματος 





Καθώς έβλεπα το βίντεο με τις Γερμανικές θηριωδίες εντύπωση μου έκανε -αναφέρεται στην διήγηση- πως οι Γερμανοί πείστηκαν και πίστεψαν πως είναι ξεχωριστοί άνθρωποι. Και μάλιστα υπό την ηγεσία ενός ανδρός -ηγεσία που την ανέλαβε με πολιτική συμφωνία (Σχολιάζω: όπως σήμερα που συμβαίνει οι οικουμενικές συγκυβερνήσεις ... να τελειώνουν τις ημέρες των κομμάτων, να συστηματοποιούν την παραπλάνηση του λαού και να παραδίδουν απροστάτευτους τους λαούς στις αρπάγες των εμπόρων και του χρέους..)

 με την οποία αναδείχτηκε η εθνική βούληση του Γερμανικού έθνους (Σχόλιο: και σήμερα η βούληση της Γερμανίας αναδεικνύεται ως η μόνη σημαντική, και σ' αυτό συμφωνούν διάφορες χώρες δορυφόροι...)

κι ο Χίτλερ είπε τότε ότι η βούληση της γερμανίας ήταν πάνω από την παγκόσμια κρίση. (Σχόλιο: και τώρα το ίδιο λέει ο Σόϊμπλε).

Οι λαοί γοητευμένοι από το όραμα μιας νέας κοινωνίας (Σχόλιο: έτσι κάποτε ξεκίνησε και το όραμα της σημερινής ενωμένης Ευρώπης.)

Παραμέρισαν τους αντιπάλους τους. Εβραίους και κομμουνιστές. Επέβαλαν λογοκρισία. Οι επικίνδυνες ιδεολογίες έπρεπε να καθαιρεθούν. Τέρμα οι εργατικές ταραχές και τέρμα και στα εργατικά σωματεία που θα εντάσσονταν πια στο κόμμα. (Σχόλιο: Το ίδιο κάνουν και σήμερα. Λοιδωρούν τους αντιρρησίες και τους αδυνάτους. Οι διακηρύξεις, τα αιτήματα, οι φωνές περί αλληλεγγύης, περί συμπληρωματικότητας, περί ιδαιτερότητας κλπ. είναι επικίνδυνα πράγματα για την ενωμένη ευρώπη και πρέπει να εξοβελισθούν πάραυτα και ολοκληρωτικα. Αλλιώς, οι φωνασκούντες εκβάλλονται από το περιβάλλον «Ευρώπη». Έλεγχος ολοκληρωτικός σε κάθε ενδεχόμενο αντίδρασης προς τους σκοπούς της γερμανικής ευρώπης. Ομοιομορφία, πειθαρχία, αποβολή, κατάσχεση, περιορισμός κεφαλαίων, θανάτωση. Τ'ακούσαμε κι αυτά. Εδώ βρισκόμαστε τωρα! το όραμα της ενωμένης ευρώπης έχει γίνει πια το απόλυτο όραμα της γερμανικής ευρώπης!)

(Τότε) θα ζωντάνευε η βιομηχανία. Στις διαδηλώσεις πια κουβαλητοί έρχονταν ο λαός και το κόμμα με χαρά κι ευτυχία. Δόθηκε σε ανέργους δουλειά με τεράστια κρατικά προγράμματα. Κατασκευάστηκε τεράστιο οδικό δίκτυο κι ο τόπος έλαβε σπουδαία ανάπτυξη. (Σχόλιο: Το ίδιο ακριβώς έγινε και με την ενωμένη ευρώπη! Η Γερμανία έγινε πρώτη βιομηχανική, εμπορική κι επομένως οικονομική δύναμη, όλοι πια προσκυνάνε την Γερμανία και εκουσίως συμμορφώνονται και υπακούνε στα κελεύσματά της. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Με τόσα προγράμματα κατάρτισης που επινοήθηκαν, σε ολες τις χώρες -κάποιοι να πληρώνονται ως ωρομίσθιοι για να πούνε σε κάποιους άλλους πώς να συλλαβίζουνε τα μοντέρνα προστάγματα της γερμανικής ευρώπης-, και με τόσα οδικά έργα -για να ταξιδεύουνε τα φορτηγά της γερμανίας και να μας φέρνουν τα βιομηχανικά τους προϊόντα-, η Γερμανία δεν χρειάζεται πια έναν κακομούτσουνο και μανιακό Χίτλερ για να μας κατακτήσει! Της αρκεί το χαμόγελο μιας κυρίας, που βάζει κάποιον άλλον να κάνει τον κακό. Και τον κάνει πολύ καλά).

Το μεγάλο επίτευγμα γίνεται πιστευτό δια της προπαγάνδας. Φτιάχτηκαν ραδιόφωνα που πουλήθηκαν φτηνά σε όλη τη χώρα για να διαλαλείται το μήνυμα της μεγαλωσύνης του γερμανού απ' άκρη σ' άκρη σε όλη τη χώρα. (Σχόλιο: η προπαγάνδα έχει γίνει πια επιστήμη. Την μεγαλωσύνη του γερμανού την έχουμε πια πιστέψει κι όλοι εμείς, κι ας πολεμήσανε μέχρι την τελευταία τους πνοή οι πρόγονοί μας εναντίον της κτηνωδίας τους. Σήμερα οι γερμανοί κι η γερμανία «πάνω από όλα!», βροντοφωνάζει σύμπας ο πολιτικός κόσμος, κι αγοράζει τις γερμανικές αυτοκινητάρες του, και πληρώνει υποκλινόμενος για τα ελαττωματικά υποβρύχια που μας πουλάνε!).

Για κάθε πρόβλημα φταίγανε οι εβραίοι, για τους οποίους το μίσος ήτανε τεράστιο. Ήτανε τόσο δραστήριοι σε όλους τους τομείς κοινωνικής, επιχειρηματικής, οικονομικής και επιστημονικής δράσεις. Και γι' αυτό ήτανε και μισητοί από τους γερμανούς. (Σχόλιο: Το ίδιο γίνεταικαι σήμερα. Όταν στην ευρώπη των γερμανών κάτι αργεί να γίνει ή δεν γίνεται -είτε γιατι είναι αδύνατον, ανήθικο ή αφύσικο- οι ευρωπαίοι εταίροι μας λένε ότι φταίμε εμείς οι έλληνες, «που τους εξαπατούμε με κωλυσιεργιες και ψευδείς δεσμεύσεις!». Και δεν βρέθηκε κανένας έλληνας, να τους πεί τα ακριβώς ανάποδα: ότι αυτοί δίνουν ψευδείς υποσχέσεις, γιατί βρήκαν ανόητους διαπραγματευτές. Δυστυχώς, οι ηγεσίες μας δεν μας εκ-προσωπούν. Απλώς μας αντι-προσωπεύουν! και συχνά αντι-ποιούνται τα δικαιώματά μας, θαρρώντας τα δικά τους).

Οι γερμανοί άσκησαν μποϋκοτάζ εναντίον των εβραϊκών επιχειρήσεων. (Σχόλιο:Οι έλληνες  άσκησαν ποτέ μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα;)

Ξεχωριστοί κατηγορία αποτελούσαν οι γερμανοεβραίοι τραπεζίτες. Αλλά δεν άντεξαν κι αυτοί, όσοι δεν φύγανε υπέστησαν τα γνωστά. (Σχόλιο: εδώ τα ξεπερνάνε τα δύσκολα οι πολιτικοί και οι φίλοι τους).

Δημιουργούσαν το μύθο της καθαρότητας της γερμανικής φυλής που κατάγεται από τους τέκτονες Ιππότες του μεσαίωνα, και είχαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. (Σχόλιο: Η Γερμανία πάντα έχει ένα μύθο να πλασάρει για να σκεπάζει τα ιδιοτελή κίνητρά της! Από τους Αρίους και τους Ιππότες έχουμε σήμερα περάσει στο μύθο της συνέπειας και της αξιοπιστίας. Η Γερμανία με τους Χριστοφοράκους και την siemens, θέλει να / ισχυρίζεται ότι αποτελεί την προσωποποίηση της εντιμότητας και της εμπιστοσύνης, της συνέπειας και της ειλικρίνειας).

Στην αρχή, αυτοί οι άριοι, ήσαν οι SS, οι σωματοφύλακες του Χίτλερ, και αποτελούσαν την Αρία Φυλή των Γερμανών, που θα ετοίμαζε το απώτερο μέλλον της Χώρας: Θα παρήγαγε τις μελλοντικές γενιές της Γερμανίας. Διαλέγονταν με έλεγχο των προγόνων τους μέχρι το 1750, έπρεπε να είναι πειθαρχημένοι και υγιείς. Οι ωραίοι Γερμανοί στο Ιερό έδαφος της Γερμανικής γής. Οργάνωναν γιορτές, πίστης και Ομορφιάς. (Σχόλιο: προδιαγραφές πάντα βάζανε οι Γερμανοί. Κι είπανε κακούς τους Σπαρτιάτες για τον Καιάδα! Σήμερα καίνε κι εξοβελίζουν τους Έλληνες «που είναι ανίκανοι να φυλάξουνε τα σύνορά τους», και θέτουν σε κίνδυνο την ευρώπη από τις ορδές των δυστυχισμένων! «Μη τους αφήνετε να μπαίνουνε! κάψτε τους, βουλιάξτε τους! αρκεί να μας γλυτώσετε από αυτούς!» μας λένε επίσημα χείλη)

«Πήραμε μέρος γιατί όλοι έτσι έκαναν, δεν παρασυρθήκαμε, συμβαδίζαμε. (Σχόλιο: Αυτό φαίνεται, προκύπτει σαφώς και από την σημερινή σας πρακτική ότι συμβαδίζατε. Πράγματι, αυτό είναι το φυσικό σας!)

Πηγαίνανε μόνο καθαρόαιμοι Άριοι. Όχι εβραίοι. Αυτοί απαγορεύονταν και στερούνταν νομικές και άλλες υπηρεσίες του κράτους, ως ανεπιθύμητοι. Είναι η κακή μας τύχη, έλεγαν. Για τους τσιγγάνους έλεγαν ήταν ανθυγιεινή σκοτούρα. Τους κατέγραψαν και έφτιαξαν τα οικογενειακά τους δένδρα, τους ταξινόμησαν. (Σχόλιο: Το γερμανικό έθνος είναι εκείνο που επινόησε ότι για να φανεί στην ιστορίαως  σπουδαίο έθνος, μπορεί να καρπωθεί το όνομα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, με την αίγλη που η αγιότητα του Βυζαντίου της προσέδωσε, ώστε να στεφθεί νόμιμος κληρονόμος και διάδοχος υπερχιλιετούς, δράσης και ιστορικής παρουσίας πολιτισμού, ως η αγία ρωμαϊκή αυτοκρατορία του γερμανικού έθνους).

Στείρωσαν ασθενείς, για να απαλλαγούν από το κακό ενδεχόμενο να αναπαράγονται ασθενείς. (Σχόλιο: το ίδιο σύστησε και η σύγχρονη συνοδοιπόρος των μέτρων «καταστολής» κυρία, εισάγοντας την ιδέα της ευθανασίας ασθενών συνταξιούχων, για να μην λιγοστεύουνε τα λεφτά της ευρώπης και των ασφαλιστικών ταμείων...)

Επέβαλαν τον σεβασμό των Γερμανών στην Ευρώπη. Οι Γερμανοί θα αποφάσιζαν κι όχι ο κόσμος. (Σχόλιο: To ίδιο έκαναν και στις μέρες μας. Γι' αυτό σήκωσαν, και τον δάκτυλο της Αφροδίτης, στο focus. Για επιβάλουν το σεβασμό σκότωναν  πολλαπλάσιους πολίτες άλλων χωρών για κάθε στρατιώτη τους που έχαναν στον πόλεμο του ναζισμού).

Γερμανόφιλοι γείτονες λαοί επέτρεψαν την επέκταση του ναζισμού (Αυστρία). (Σχόλιο: έτσι γίνεται με τα μνημόνια και τις «υψηλές ιδέες»: Επεκτείνονται, γιατί βρίσκουν οπαδούς...).

Έντονες και συνεχείς προσβολές.Ζήτησαν από μια εβραιοπούλα να τρίψει το δρόμο. Γκρέμισαν συναγωγές γιατί εμπόδιζε την κυκλοφορία. Τσεχοσλοβακία και καταστροφή των εβραίων σε όλη την Ευρώπη. Δύσκολα πια μπορούσαν να αποδράσουν. (Σχόλιο: Είναι στο αίμα τους η προσβολή. Το ίδιο δεν έκανε προχθές ο Σόϊμπλε, λέγοντας ηλίθιο τον πρωθυπουργό (κι αυτός είπε ...«ψιχαλίζει»); Το ίδιο πράγμα δεν είναι τα μνημόνια; Όλα αυτά τα μνημόνια αποτελούν δέσμευση και καταδίκη, και πολιτική αιχμαλωσία, και εξανδραποδισμό ενός περήφανου λαού, με ιστορία και πνευματικότητα. Δέσμευση και υποταγή σε υλικά πράγματα, με υλικά πράγματα και για υλικά πράγματα. Τόσο ανώφελα, τόσο εξουσιαστικά, τόσο αχρείαστα! Αυτό ήταν το όραμα της ενωμένης ευρώπης; Το ποιός θα αποκτήσει -και μάλιστα χωρίς πόλεμο!- όλον τον πλούτο των ευρωπαϊκών λαών;).

Ακούω και βλέπω το βίντεο, προσεκτικά και με φρίκη: Δημιούργησαν κέντρα δολοφονίας διανοητικά και ψυχικά ασθενών και δίπλα σ' αυτά διατηρούσαν εργαστήρια αφαίρεσης οργάνων και μυελού. Σταμάτησαν τη θανάτωση με αέρια και θανάτωναν με ένεση. Στα γκέττο θέριζαν οι ασθένειες και η πείνα. Ξερίζωσαν τους ανεπιθύμητους από τα σπίτια τους και από τη ζωή τους. Οι υγιείς στάλθηκαν στα στρατόπεδα εργασίας, οι ασθενείς στο θάνατο. Εκτέλεσαν και τους εβραίους της Λιθουανίας. (Σχόλιο: η μανία της καταστροφής και του θανάτου όσες προφάσεις κι αν χρησιμοποιήσει, ένα μόνο επιδιώκει, κι αυτό θα το κάνει: Απόλυτη καταστροφή και απέραντο θάνατο. Έχει σταθερό στόχο και σκοπό. Στο εσωτερικό και στο εξωτερικό).

Ισχυρίζονταν πως οι εβραίοι είναι κατώτερη φυλή. Σαν τη μελίγκρα στο τριαντάφυλλο. (Σχόλιο: Ο συμπλεγματικός βλέπει σαν σε καθρέφτη: Προβάλλει το είδωλό του πάνω στους άλλους).

Ό,τι και να έλεγαν, απέλαση, εργασία, ή περιορισμός, ένας ήταν ο σκοπός: η εξόντωση των εβραίων. (Σχόλιο: Απαρέγκλιτη η σταθερότητα του Γερμανού, ακόμη και στο κακό!).

Το Άουσβιτς δεν ήταν από πάντα γνωστό. Τραίνα ξεκίναγαν για το άγνωστο Αουσβιτς. Το φθάσιμον εκεί ήταν σημαντικός προορισμός. (Σχόλιο: πάλι καλά που δεν το διαφημιζαν, αλλά απλώς το κρατούσαν μυστικό και μυστήριο τόπο).

Μα σαν φτάνανε οι ταξιδιώτες των τραίνων αυτών βλέπανε έναν ανατριχιαστικό τόπο θανάτου. Με τις ψηλές καμινάδες και τους πυκνούς καπνούς των κρεματορίων. Σε φάλαγγες φτάνανε οι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες. Οι ικανοί ξεχωρίζονταν για εργασία. Οι μάνες και τα παιδιά απ' ευθείας στο θάνατο. (Σχόλιο: Η αλήθεια δεν κρύβεται, όσο αποτρόπαιη και φριχτή κι αν είναι. Κι ο σκοπός τους διαρκής και απόλυτος: η εξόντωση των εβραίων και των άλλων μειονοτικών ομάδων).

Υπήρχανε τραίνα που είχανε για ταξιδιώτες μόνο παιδιά. Ετούτα κρατάγανε στα χεράκια τους ένα ψωμάκι, που σαν βγαίναν από το τραίνο αφήνανε -κατά διαταγήν- το ψωμάκι, και μετά απ' ευθείαςτα οδηγούσαν στον θάλαμο αερίων. (Σχόλιο: Μεγάλη φιλοσοφία, και υψηλόν το αίσθημα φιλανθρωπίας για τα πεινασμένα παιδάκια που τα χώρισαν από τους γονείς τους, προκειμένου να τα εκτελέσουν ήρεμα, χωρίς το σπαραγμό των μανάδων τους. Κι επί πλέον, τούτο το ψωμάκι ας μην πάει χαμένο! ο πεθαμένος δεν χρειάζεται φαΐ! Τί λεπτά αισθήματα, πριν από την εξόντωση! αλλά, είπαμε, η εξόντωση θα γίνει οπωσδήποτε. Όλα στην εντέλεια μελετημένα, χωρίς απώλειες, χωρίς περιττές φασαρίες! Τί δυστυχισμένες ψυχές σχεδιάσανε τούτο το θανατικό! θα βρούνε άραγε ποτέ τους ανάπαυση;)

Η εξόντωση (στο θάλαμο αερίων) γινόταν με το κλείσιμο κάθε πόρτας του θαλάμου. Το αέριο διαχυνόταν και ο γιατρός μετά από 10 λεπτά έλεγχε αν όλα είχαν τελειώσει. Τόσο απλά. Μετά γινόταν η αποτέφρωση των «σκουπιδιών»...(Σχόλιο: αν δεν ήταν και η επιστήμη στη μέση, θα αμφιβάλαμε πως κάτι θα μπορούσε να μην είχε μελετηθεί καλά. Τώρα όμως, είμαστε σίγουροι. Δυστυχώς, το ίδιο γίνεται και σήμερα: Επιστημονικά μας χρεώνουνε και μας υποτάσσουνε, φιλοσοφικά και με λεπτότητα κάνανε και την αλληλεγγύη επάγγελμα (όπως διάβασα κάπου τούτες τις μέρες). Πάντως, αυστηρά ελέγχουν την τήρηση και αξιολογούν την πορεία του στόχου τους.... Κι ωστόσο, οι ξένοι κι οι άστεγοι που μας πλημμυρίζουν, δικά τους καζάντια είναι, από τα όπλα που τους πουλήσανε, κι από τις συνωμοσίες που μαζί ή ενάντια στους άρχοντές τους κάνανε, και τώρα «σκουπίδια» εδώ θέλουνε να μας τους αφήσουνε, ή βόμβες στα σπίτια μας να τους βάλουνε).

Τότε ήτανε δύσκολος ο στόχος. Ομολογουμένως. Η Γερμανική ηγεσία έθεσε αυτόν τον στόχο από αγάπη προς τον Γερμανικό λαό. Και οι Γερμανοί τον έφεραν σε πέρας, στο βαθμό που αυτό ήταν εφικτό, χωρίς να βλάψουνε την ψυχή ή τον χαρακτήρα τους! (Σχόλιο: Αλλά σήμερα δεν είναι και τόσο δύσκολος! Γιατί σήμερα, πολλές χώρες φαίνεται πως ασπάστηκαν τούτο το πλάνο, και συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις. Από αγάπη ενώνουνε την εξουσία τους, από αγάπη για την εξουσία και την κυριαρχία. Κι ελπίζουνε πως θα τον φέρουνε σε πέρας το στόχο τους. Κι ό,τι κάνουνε, το κάνουνε χωρίς να βλάψουνε την ψυχή ή τον χαρακτήρα τους, γιατι πάντα τους τέτοιοι ήτανε. Τα θέλανε όλα για τον εαυτό τους. Για τους άλους θανατικό, φωτιά και καταστροφή).

                                             * * * * * * *
Η Γερμανία έγινε κομμάτια και θρύψαλα από τους αντιπάλους της. Αλλά οι Γερμανική πολιτική δεν άλλαξε επί της ουσίας.  'Η μπορεί, οι τιμωροί να ζήλεψαν την τόλμη, την αποκοτιά και το όραμα του τιμωρημένου! Επινόησαν μαζί του, λοιπόν, ένα παρόμοιο παιχνίδι, μ' εξυπνότερους τρόπους επικυριαρχίας, ώστε να παίξουν όλοι μαζί, και τούτη τη φορά, από την ίδια πλευρά.

Ιστορικά, έτσι γίνεται πάντα: Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι.[Όποιος την καταστροφή των άλλων βάλει στο μυαλό του, τρελλαίνεται]. Αλλά για να το καταλάβει αυτό «ο βουλόμενος απωλέσαι» θα πρέπει να γνωρίζει «τον άνθρωπο», την «ύβρη», και την «Νέμεση». Και φαίνεται πως μερικοί είναι πολύ πίσω στο «μάθημα» ανθρωπογνωσία, μεταφυσική, πολιτεία και κοινωνία. Κι ας σχεδιάζουν αυτοκρατορίες. 

Σημείωση:
Ετούτο το σημείωμα γράφτηκε με αφορμή το βίντεο για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων που ανήρτησε στον ιστότοπό του ο Κ. Παπαχρήστου. 

Ακούγοντας την παρουσίαση, ένας παραλληλισμός του τότε με το τώρα- αυτομάτως μέσα μου καταγραφόταν- και σας τον παρουσιάζω σαν ένα διάλογο ανάμεσα στο χτές και στο σήμερα, ή σαν έναν πικρό κι ειρωνικό μονόλογο, για τα εγκληματικά και αποτρόπαια, αλλά μάταια και ακατάπαυστα παιχνίδια επικράτησης και απόκτησης ισχύος κι εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου